LOKACIJA

U skladnom ambijentu naselja Kanarevo brdo, čovek ponovo živi u jedinstvu sa prirodnim okruženjem, „K1G“ se nalazi u ulici Petra Konjovića, u mirnom kvartu koji okružuju tihe ulice sa drvoredima. U neposrednoj blizini su dve veće saobraćajnice koje pružaju odličnu povezanost sa svim delovima grada. Blizina novog mosta na Adi obezbeđuje izuzetnu vezu sa Novim Beogradom i Zemunom. Gusta mreža gradskog prevoza isprepletana je u Borskoj ulici koja je udaljena od „K1G“ svega 400m ili 10 minuta laganim hodom. U skladu sa modernim pravilima stanovanja i stanica metroa nalazi se na 8 minuta hoda.

Lokacija je odabrana tako da se u bliskom okruženju nalaze svi neophodni sadržaji za ispunjen i kvalitetan život urbane gradske porodice: vrtić i osnovna škola nalaze se na 200m, dom zdravlja, privatna ordinacija i laboratorija su na 300m, supermarket i apoteka na 400m. Shopping centar sa supermarketom, banka i pošta udaljene su svega 500m. Sportsko rekreativni sadržaji, sportski centri sa bazenima Banjica i Košutnjak, udaljeni su svega 10ak minuta vožnje.

„K1G“ je na savršenoj lokaciji koja odgovara svim zahtevima aktivnog porodičnog života, u blizini centra grada, a u prelepom urbanom zelenom ambijentu koji je tako daleko od gradske vreve.