TEHNOLOGIJA

Sakriven od gradske gužve na prirodnom uzvišenju, na nadmorskoj visini od 220m, objekat „K1G“ je izgrađen u skladu sa prirodnim okruženjem i po principima zdravog stanovanja. Kompletan objekat je projektovan tako da zadovolji pravlinik o energetskoj efikasnosti zgrada (Sl. Glasnik RS br. 61/2011). Zahvaljujući upotrebi građevinskog materijala SIMPROLITa, omogućena je ušteda energije i smanjenje troškova grejanja za čak 40%. Ovaj patentirani superlaki beton omogućava „disanje“ zidova i obezbeđuje dobar toplotni komfor životnog prostora.

PVC stolarija već decenijama zadovoljava sve svetske standarde stanovanja, pa su elementi spoljne stolarije, prozori i vrata, izrađeni od petokomornog visokokvalitetnog PVC materijala, zastakljeni niskoemisionim staklom sa implementiranim roletnama.

Sve stambene jedinice poseduju kvalitetna sigurnosna vrata, dok su unutrašnja pregradna vrata izrađena od medijapana, duplošterovana sa završnom obradom prskanjem mat poliuretanskom bojom.

Podovi unutar stanova su odrađeni u hrastovom parketu S klase, koji je završno poliran i lakiran mat poliuretanskim lakom. Podne i zidne površine kupatila, toaleta i kuhinja obložene su španskom keramikom „Argenta“, sanitarije su visokog kvaliteta proizvođača „Ideal Standard“.

Sve stambene jedinice opremljene su aluminijumskim radijatorima sa ugrađenim kalorimetrima.

Fasada je obojena materijalima referentnog nemačkog proizvođača WEBER.